Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના

    12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૯૧. ઞાતકમ્પિ પરસ્સ દાતુકામં અઞ્ઞસ્સ દાપેતિ, આપત્તિ એવ. સબ્બત્થ આપુચ્છિત્વા દાતુકામં યથાસુખં વિચારેતું લભતિ.

    491. Ñātakampi parassa dātukāmaṃ aññassa dāpeti, āpatti eva. Sabbattha āpucchitvā dātukāmaṃ yathāsukhaṃ vicāretuṃ labhati.

    પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    સમત્તો વણ્ણનાક્કમેન સહધમ્મિકવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Samatto vaṇṇanākkamena sahadhammikavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact