Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. પરિઞ્ઞસુત્તવણ્ણના

    2. Pariññasuttavaṇṇanā

    ૨૩. દુતિયે પરિઞ્ઞેય્યેતિ પરિજાનિતબ્બે, સમતિક્કમિતબ્બેતિ અત્થો. પરિઞ્ઞન્તિ અચ્ચન્તપરિઞ્ઞં, સમતિક્કમન્તિ અત્થો. રાગક્ખયોતિઆદિ નિબ્બાનસ્સ નામં. તઞ્હિ અચ્ચન્તપરિઞ્ઞા નામ. દુતિયં.

    23. Dutiye pariññeyyeti parijānitabbe, samatikkamitabbeti attho. Pariññanti accantapariññaṃ, samatikkamanti attho. Rāgakkhayotiādi nibbānassa nāmaṃ. Tañhi accantapariññā nāma. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. પરિઞ્ઞસુત્તં • 2. Pariññasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. પરિઞ્ઞસુત્તવણ્ણના • 2. Pariññasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact