Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૧. ભિક્ખુવિભઙ્ગો • 1. Bhikkhuvibhaṅgo

    સોળસમહાવારો • Soḷasamahāvāro

    ૧. કત્થપઞ્ઞત્તિવારો • 1. Katthapaññattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૩. અનિયતકણ્ડં • 3. Aniyatakaṇḍaṃ

    ૪. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 4. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. કથિનવગ્ગો • 1. Kathinavaggo

    ૨. કોસિયવગ્ગો • 2. Kosiyavaggo

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૫. પાચિત્તિયકણ્ડં • 5. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૯. રાજવગ્ગો • 9. Rājavaggo

    ૬. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 6. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૭. સેખિયકણ્ડં • 7. Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગો • 1. Parimaṇḍalavaggo

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગો • 2. Ujjagghikavaggo

    ૩. ખમ્ભકતવગ્ગો • 3. Khambhakatavaggo

    ૪. પિણ્ડપાતવગ્ગો • 4. Piṇḍapātavaggo

    ૫. કબળવગ્ગો • 5. Kabaḷavaggo

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગો • 6. Surusuruvaggo

    ૭. પાદુકવગ્ગો • 7. Pādukavaggo

    ૨. કતાપત્તિવારો • 2. Katāpattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. કથિનવગ્ગો • 1. Kathinavaggo

    ૨. કોસિયવગ્ગો • 2. Kosiyavaggo

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૬. સુરામેરયવગ્ગો • 6. Surāmerayavaggo

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૯. રાજવગ્ગો • 9. Rājavaggo

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૬. સેખિયકણ્ડં • 6. Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગો • 1. Parimaṇḍalavaggo

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગો • 2. Ujjagghikavaggo

    ૩. ખમ્ભકતવગ્ગો • 3. Khambhakatavaggo

    ૪. પિણ્ડપાતવગ્ગો • 4. Piṇḍapātavaggo

    ૫. કબળવગ્ગો • 5. Kabaḷavaggo

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગો • 6. Surusuruvaggo

    ૭. પાદુકવગ્ગો • 7. Pādukavaggo

    ૩. વિપત્તિવારો • 3. Vipattivāro

    ૪. સઙ્ગહિતવારો • 4. Saṅgahitavāro

    ૫. સમુટ્ઠાનવારો • 5. Samuṭṭhānavāro

    ૬. અધિકરણવારો • 6. Adhikaraṇavāro

    ૭. સમથવારો • 7. Samathavāro

    ૮. સમુચ્ચયવારો • 8. Samuccayavāro

    ૧. કત્થપઞ્ઞત્તિવારો • 1. Katthapaññattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડાદિ • 2. Saṅghādisesakaṇḍādi

    ૨. કતાપત્તિવારો • 2. Katāpattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડાદિ • 2. Saṅghādisesakaṇḍādi

    ૩. વિપત્તિવારો • 3. Vipattivāro

    ૪. સઙ્ગહિતવારો • 4. Saṅgahitavāro

    ૫. સમુટ્ઠાનવારો • 5. Samuṭṭhānavāro

    ૬. અધિકરણવારો • 6. Adhikaraṇavāro

    ૭. સમથવારો • 7. Samathavāro

    ૮. સમુચ્ચયવારો • 8. Samuccayavāro

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો • Bhikkhunīvibhaṅgo

    ૧. કત્થપઞ્ઞત્તિવારો • 1. Katthapaññattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૨. રત્તન્ધકારવગ્ગો • 2. Rattandhakāravaggo

    ૩. નહાનવગ્ગો • 3. Nahānavaggo

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૭. ગબ્ભિનીવગ્ગો • 7. Gabbhinīvaggo

    ૮. કુમારીભૂતવગ્ગો • 8. Kumārībhūtavaggo

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૨. કતાપત્તિવારો • 2. Katāpattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૨. રત્તન્ધકારવગ્ગો • 2. Rattandhakāravaggo

    ૩. નહાનવગ્ગો • 3. Nahānavaggo

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૭. ગબ્ભિનીવગ્ગો • 7. Gabbhinīvaggo

    ૮. કુમારીભૂતવગ્ગો • 8. Kumārībhūtavaggo

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૩. વિપત્તિવારો • 3. Vipattivāro

    ૪. સઙ્ગહવારો • 4. Saṅgahavāro

    ૫. સમુટ્ઠાનવારો • 5. Samuṭṭhānavāro

    ૬. અધિકરણવારો • 6. Adhikaraṇavāro

    ૭. સમથવારો • 7. Samathavāro

    ૮. સમુચ્ચયવારો • 8. Samuccayavāro

    ૧. કત્થપઞ્ઞત્તિવારો • 1. Katthapaññattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડાદિ • 2. Saṅghādisesakaṇḍādi

    ૨. કતાપત્તિવારો • 2. Katāpattivāro

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડાદિ • 2. Saṅghādisesakaṇḍādi

    ૩. વિપત્તિવારો • 3. Vipattivāro

    ૪. સઙ્ગહવારો • 4. Saṅgahavāro

    ૫. સમુટ્ઠાનવારો • 5. Samuṭṭhānavāro

    ૬. અધિકરણવારો • 6. Adhikaraṇavāro

    ૭. સમથવારો • 7. Samathavāro

    ૮. સમુચ્ચયવારો • 8. Samuccayavāro

    સમુટ્ઠાનસીસસઙ્ખેપો • Samuṭṭhānasīsasaṅkhepo

    સમુટ્ઠાનસ્સુદ્દાનં • Samuṭṭhānassuddānaṃ

    તેરસસમુટ્ઠાનં • Terasasamuṭṭhānaṃ

    ૧. પઠમપારાજિકસમુટ્ઠાનં • 1. Paṭhamapārājikasamuṭṭhānaṃ

    ૨. દુતિયપારાજિકસમુટ્ઠાનં • 2. Dutiyapārājikasamuṭṭhānaṃ

    ૩. સઞ્ચરિત્તસમુટ્ઠાનં • 3. Sañcarittasamuṭṭhānaṃ

    ૪. સમનુભાસનાસમુટ્ઠાનં • 4. Samanubhāsanāsamuṭṭhānaṃ

    ૫. કથિનસમુટ્ઠાનં • 5. Kathinasamuṭṭhānaṃ

    ૬. એળકલોમસમુટ્ઠાનં • 6. Eḷakalomasamuṭṭhānaṃ

    ૭. પદસોધમ્મસમુટ્ઠાનં • 7. Padasodhammasamuṭṭhānaṃ

    ૮. અદ્ધાનસમુટ્ઠાનં • 8. Addhānasamuṭṭhānaṃ

    ૯. થેય્યસત્થસમુટ્ઠાનં • 9. Theyyasatthasamuṭṭhānaṃ

    ૧૦. ધમ્મદેસનાસમુટ્ઠાનં • 10. Dhammadesanāsamuṭṭhānaṃ

    ૧૧. ભૂતારોચનસમુટ્ઠાનં • 11. Bhūtārocanasamuṭṭhānaṃ

    ૧૨. ચોરિવુટ્ઠાપનસમુટ્ઠાનં • 12. Corivuṭṭhāpanasamuṭṭhānaṃ

    ૧૩. અનનુઞ્ઞાતસમુટ્ઠાનં • 13. Ananuññātasamuṭṭhānaṃ

    અન્તરપેય્યાલં • Antarapeyyālaṃ

    કતિપુચ્છાવારો • Katipucchāvāro

    ૧. છઆપત્તિસમુટ્ઠાનવારો • 1. Chaāpattisamuṭṭhānavāro

    ૨. કતાપત્તિવારો • 2. Katāpattivāro

    ૩. આપત્તિસમુટ્ઠાનગાથા • 3. Āpattisamuṭṭhānagāthā

    ૪. વિપત્તિપચ્ચયવારો • 4. Vipattipaccayavāro

    ૫. અધિકરણપચ્ચયવારો • 5. Adhikaraṇapaccayavāro

    સમથભેદો • Samathabhedo

    ૬. અધિકરણપરિયાયવારો • 6. Adhikaraṇapariyāyavāro

    ૭. સાધારણવારો • 7. Sādhāraṇavāro

    ૮. તબ્ભાગિયવારો • 8. Tabbhāgiyavāro

    ૯. સમથા સમથસ્સ સાધારણવારો • 9. Samathā samathassa sādhāraṇavāro

    ૧૦. સમથા સમથસ્સ તબ્ભાગિયવારો • 10. Samathā samathassa tabbhāgiyavāro

    ૧૧. સમથસમ્મુખાવિનયવારો • 11. Samathasammukhāvinayavāro

    ૧૨. વિનયવારો • 12. Vinayavāro

    ૧૩. કુસલવારો • 13. Kusalavāro

    ૧૪. યત્થવારો, પુચ્છાવારો • 14. Yatthavāro, pucchāvāro

    ૧૫. સમથવારો, વિસ્સજ્જનાવારો • 15. Samathavāro, vissajjanāvāro

    ૧૬. સંસટ્ઠવારો • 16. Saṃsaṭṭhavāro

    ૧૭. સમ્મતિવારો • 17. Sammativāro

    ૧૮. સમ્મન્તિ ન સમ્મન્તિવારો • 18. Sammanti na sammantivāro

    ૧૯. સમથાધિકરણવારો • 19. Samathādhikaraṇavāro

    ૨૦. સમુટ્ઠાપનવારો • 20. Samuṭṭhāpanavāro

    ૨૧. ભજતિવારો • 21. Bhajativāro

    ખન્ધકપુચ્છાવારો • Khandhakapucchāvāro

    એકુત્તરિકનયો • Ekuttarikanayo

    ૧. એકકવારો • 1. Ekakavāro

    ૨. દુકવારો • 2. Dukavāro

    ૩. તિકવારો • 3. Tikavāro

    ૪. ચતુક્કવારો • 4. Catukkavāro

    ૫. પઞ્ચકવારો • 5. Pañcakavāro

    ૬. છક્કવારો • 6. Chakkavāro

    ૭. સત્તકવારો • 7. Sattakavāro

    ૮. અટ્ઠકવારો • 8. Aṭṭhakavāro

    ૯. નવકવારો • 9. Navakavāro

    ૧૦. દસકવારો • 10. Dasakavāro

    ૧૧. એકાદસકવારો • 11. Ekādasakavāro

    ઉપોસથાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • Uposathādipucchāvissajjanā

    આદિમજ્ઝન્તપુચ્છનં • Ādimajjhantapucchanaṃ

    આદિમજ્ઝન્તવિસ્સજ્જના • Ādimajjhantavissajjanā

    અત્થવસપકરણં • Atthavasapakaraṇaṃ

    ગાથાસઙ્ગણિકં • Gāthāsaṅgaṇikaṃ

    ૧. સત્તનગરેસુ પઞ્ઞત્તસિક્ખાપદં • 1. Sattanagaresu paññattasikkhāpadaṃ

    ૨. ચતુવિપત્તિં • 2. Catuvipattiṃ

    ૩. છેદનકાદિ • 3. Chedanakādi

    ૪. અસાધારણાદિ • 4. Asādhāraṇādi

    ૫. પારાજિકાદિઆપત્તિ • 5. Pārājikādiāpatti

    અધિકરણભેદો • Adhikaraṇabhedo

    ૧. ઉક્કોટનભેદાદિ • 1. Ukkoṭanabhedādi

    ૨. અધિકરણનિદાનાદિ • 2. Adhikaraṇanidānādi

    ૩. અધિકરણમૂલાદિ • 3. Adhikaraṇamūlādi

    ૪. અધિકરણપચ્ચયાપત્તિ • 4. Adhikaraṇapaccayāpatti

    ૫. અધિકરણાધિપ્પાયો • 5. Adhikaraṇādhippāyo

    ૬. પુચ્છાવારો • 6. Pucchāvāro

    ૭. વિસ્સજ્જનાવારો • 7. Vissajjanāvāro

    ૮. સંસટ્ઠવારો • 8. Saṃsaṭṭhavāro

    ૯. સત્તસમથનિદાનં • 9. Sattasamathanidānaṃ

    ૧૦. સત્તસમથનાનત્થાદિ • 10. Sattasamathanānatthādi

    અપરગાથાસઙ્ગણિકં • Aparagāthāsaṅgaṇikaṃ

    ૧. ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • 1. Codanādipucchāvissajjanā

    ચોદનાકણ્ડં • Codanākaṇḍaṃ

    ૧. અનુવિજ્જકઅનુયોગો • 1. Anuvijjakaanuyogo

    ૨. ચોદકાદિપટિપત્તિ • 2. Codakādipaṭipatti

    ૩. ચોદકસ્સઅત્તઝાપનં • 3. Codakassaattajhāpanaṃ

    ચૂળસઙ્ગામો • Cūḷasaṅgāmo

    ૧. અનુવિજ્જકસ્સપટિપત્તિ • 1. Anuvijjakassapaṭipatti

    મહાસઙ્ગામો • Mahāsaṅgāmo

    ૧. વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિ • 1. Voharantena jānitabbādi

    ૨. અગતિઅગન્તબ્બો • 2. Agatiagantabbo

    ૩. અગતિઅગમનં • 3. Agatiagamanaṃ

    ૪. સઞ્ઞાપનીયાદિ • 4. Saññāpanīyādi

    ૫. પરપક્ખાદિઅવજાનનં • 5. Parapakkhādiavajānanaṃ

    ૬. અનુવિજ્જકસ્સ અનુયોગં • 6. Anuvijjakassa anuyogaṃ

    ૭. પુચ્છાવિભાગો • 7. Pucchāvibhāgo

    કથિનભેદો • Kathinabhedo

    ૧. કથિનઅત્થતાદિ • 1. Kathinaatthatādi

    ૨. કથિનઅનન્તરપચ્ચયાદિ • 2. Kathinaanantarapaccayādi

    ૩. પુબ્બકરણનિદાનાદિવિભાગો • 3. Pubbakaraṇanidānādivibhāgo

    ૪. કથિનાદિજાનિતબ્બવિભાગો • 4. Kathinādijānitabbavibhāgo

    ૫. પુગ્ગલસ્સેવકથિનત્થારો • 5. Puggalassevakathinatthāro

    ૬. પલિબોધપઞ્હાબ્યાકરણં • 6. Palibodhapañhābyākaraṇaṃ

    ઉપાલિપઞ્ચકં • Upālipañcakaṃ

    ૧. અનિસ્સિતવગ્ગો • 1. Anissitavaggo

    ૨. નપ્પટિપ્પસ્સમ્ભનવગ્ગો • 2. Nappaṭippassambhanavaggo

    ૩. વોહારવગ્ગો • 3. Vohāravaggo

    ૪. દિટ્ઠાવિકમ્મવગ્ગો • 4. Diṭṭhāvikammavaggo

    ૫. અત્તાદાનવગ્ગો • 5. Attādānavaggo

    ૬. ધુતઙ્ગવગ્ગો • 6. Dhutaṅgavaggo

    ૭. મુસાવાદવગ્ગો • 7. Musāvādavaggo

    ૮. ભિક્ખુનોવાદવગ્ગો • 8. Bhikkhunovādavaggo

    ૯. ઉબ્બાહિકવગ્ગો • 9. Ubbāhikavaggo

    ૧૦. અધિકરણવૂપસમવગ્ગો • 10. Adhikaraṇavūpasamavaggo

    ૧૧. સઙ્ઘભેદકવગ્ગો • 11. Saṅghabhedakavaggo

    ૧૨. દુતિયસઙ્ઘભેદકવગ્ગો • 12. Dutiyasaṅghabhedakavaggo

    ૧૩. આવાસિકવગ્ગો • 13. Āvāsikavaggo

    ૧૪. કથિનત્થારવગ્ગો • 14. Kathinatthāravaggo

    અત્થાપત્તિસમુટ્ઠાનં • Atthāpattisamuṭṭhānaṃ

    ૧. પારાજિકં • 1. Pārājikaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસં • 2. Saṅghādisesaṃ

    ૩. પારાજિકાદિ • 3. Pārājikādi

    દુતિયગાથાસઙ્ગણિકં • Dutiyagāthāsaṅgaṇikaṃ

    ૧. કાયિકાદિઆપત્તિ • 1. Kāyikādiāpatti

    ૨. દેસનાગામિનિયાદિઆપત્તિ • 2. Desanāgāminiyādiāpatti

    ૩. પાચિત્તિયં • 3. Pācittiyaṃ

    ૪. અવન્દનીયપુગ્ગલાદિ • 4. Avandanīyapuggalādi

    ૫. સોળસકમ્માદિ • 5. Soḷasakammādi

    સેદમોચનગાથા • Sedamocanagāthā

    ૧. અવિપ્પવાસપઞ્હા • 1. Avippavāsapañhā

    ૨. પારાજિકાદિપઞ્હા • 2. Pārājikādipañhā

    ૩. પાચિત્તિયાદિપઞ્હા • 3. Pācittiyādipañhā

    પઞ્ચવગ્ગો • Pañcavaggo

    ૧. કમ્મવગ્ગો • 1. Kammavaggo

    ૨. અત્થવસવગ્ગો • 2. Atthavasavaggo

    ૩. પઞ્ઞત્તવગ્ગો • 3. Paññattavaggo

    ૪. અપઞ્ઞત્તે પઞ્ઞત્તવગ્ગો • 4. Apaññatte paññattavaggo

    ૫. નવસઙ્ગહવગ્ગો • 5. Navasaṅgahavaggo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact