Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૬. પરિયુટ્ઠાનંચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિકથાવણ્ણના

    6. Pariyuṭṭhānaṃcittavippayuttantikathāvaṇṇanā

    ૭૦૨. યસ્મા અનિચ્ચાદિતો મનસિકરોતોપિ રાગાદયો ઉપ્પજ્જન્તિ, ન ચ તે વિપસ્સનાય સમ્પયુત્તા, તસ્મા પરિયુટ્ઠાનં ચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિ લદ્ધીતિ અધિપ્પાયો.

    702. Yasmāaniccādito manasikarotopi rāgādayo uppajjanti, na ca te vipassanāya sampayuttā, tasmā pariyuṭṭhānaṃ cittavippayuttanti laddhīti adhippāyo.

    પરિયુટ્ઠાનંચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pariyuṭṭhānaṃcittavippayuttantikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૪૧) ૬. પરિયુટ્ઠાનં ચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિકથા • (141) 6. Pariyuṭṭhānaṃ cittavippayuttantikathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૬. પરિયુટ્ઠાનં ચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિકથાવણ્ણના • 6. Pariyuṭṭhānaṃ cittavippayuttantikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૬. પરિયુટ્ઠાનંચિત્તવિપ્પયુત્તન્તિકથાવણ્ણના • 6. Pariyuṭṭhānaṃcittavippayuttantikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact