Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨. દુતિયવગ્ગો

    2. Dutiyavaggo

    ૧. પાસાણસુત્તવણ્ણના

    1. Pāsāṇasuttavaṇṇanā

    ૧૪૭. પવિજ્ઝીતિ પબ્બતં સબ્બતો પવત્તેન્તો તતો તતો નિસ્સજ્જિ. સકલન્તિ સબ્બભાગવન્તં, નિસ્સેસન્તિ અત્થો.

    147.Pavijjhīti pabbataṃ sabbato pavattento tato tato nissajji. Sakalanti sabbabhāgavantaṃ, nissesanti attho.

    પાસાણસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pāsāṇasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. પાસાણસુત્તં • 1. Pāsāṇasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. પાસાણસુત્તવણ્ણના • 1. Pāsāṇasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact