Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨-૧૦. પસય્હસુત્તાદિવણ્ણના
2-10. Pasayhasuttādivaṇṇanā
૩૦૫-૩૧૩. અભિભવિત્વા સબ્બં અન્તોજનં સામિકઞ્ચ. નાસેન્તીતિ નાસનં અદસ્સનં નેન્તિ નીહરન્તીતિ અત્થો.
305-313.Abhibhavitvā sabbaṃ antojanaṃ sāmikañca. Nāsentīti nāsanaṃ adassanaṃ nenti nīharantīti attho.
પસય્હસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Pasayhasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
માતુગામસંયુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Mātugāmasaṃyuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૨. પસય્હસુત્તં • 2. Pasayhasuttaṃ
૩. અભિભુય્યસુત્તં • 3. Abhibhuyyasuttaṃ
૪. એકસુત્તં • 4. Ekasuttaṃ
૫. અઙ્ગસુત્તં • 5. Aṅgasuttaṃ
૬. નાસેન્તિસુત્તં • 6. Nāsentisuttaṃ
૭. હેતુસુત્તં • 7. Hetusuttaṃ
૮. ઠાનસુત્તં • 8. Ṭhānasuttaṃ
૯. પઞ્ચસીલવિસારદસુત્તં • 9. Pañcasīlavisāradasuttaṃ
૧૦. વડ્ઢીસુત્તં • 10. Vaḍḍhīsuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨-૧૦. પસય્હસુત્તાદિવણ્ણના • 2-10. Pasayhasuttādivaṇṇanā