Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૫-૮. પઠમઆનન્દસુત્તાદિવણ્ણના
5-8. Paṭhamaānandasuttādivaṇṇanā
૨૬૩-૨૬૬. પઞ્ચમાદીનિ ચત્તારિ હેટ્ઠા કથિતનયાનેવ. પુરિમાનિ પનેત્થ દ્વે પરિપુણ્ણપસ્સદ્ધિકાનિ, પચ્છિમાનિ ઉપડ્ઢપસ્સદ્ધિકાનિ. દેસનાય બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન વુત્તાનિ.
263-266. Pañcamādīni cattāri heṭṭhā kathitanayāneva. Purimāni panettha dve paripuṇṇapassaddhikāni, pacchimāni upaḍḍhapassaddhikāni. Desanāya bujjhanakānaṃ ajjhāsayena vuttāni.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૫. પઠમઆનન્દસુત્તં • 5. Paṭhamaānandasuttaṃ
૬. દુતિયઆનન્દસુત્તં • 6. Dutiyaānandasuttaṃ
૭. પઠમસમ્બહુલસુત્તં • 7. Paṭhamasambahulasuttaṃ
૮. દુતિયસમ્બહુલસુત્તં • 8. Dutiyasambahulasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫-૮. પઠમઆનન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 5-8. Paṭhamaānandasuttādivaṇṇanā