Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૪. પઠમઅપરિજાનનસુત્તવણ્ણના

    4. Paṭhamaaparijānanasuttavaṇṇanā

    ૨૬. ‘‘અભિજાન’’ન્તિઆદિના એત્થ ભગવા પઠમં કણ્હપક્ખં દસ્સેત્વા સુક્કપક્ખં દસ્સેતિ વેનેય્યજ્ઝાસયવસેન. તેનેત્થ વટ્ટવિવટ્ટં કથિતં.

    26. ‘‘Abhijāna’’ntiādinā ettha bhagavā paṭhamaṃ kaṇhapakkhaṃ dassetvā sukkapakkhaṃ dasseti veneyyajjhāsayavasena. Tenettha vaṭṭavivaṭṭaṃ kathitaṃ.

    પઠમઅપરિજાનનસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭhamaaparijānanasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. પઠમઅપરિજાનનસુત્તં • 4. Paṭhamaaparijānanasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. પઠમઅપરિજાનનસુત્તવણ્ણના • 4. Paṭhamaaparijānanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact