Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૭-૧૦. પઠમાભિનન્દસુત્તાદિવણ્ણના
7-10. Paṭhamābhinandasuttādivaṇṇanā
૧૯-૨૨. સત્તમાદીસુ ચતૂસુ વટ્ટવિવટ્ટમેવ કથિતં. અનુપુબ્બકથા પન નેસં હેટ્ઠા વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બાતિ.
19-22. Sattamādīsu catūsu vaṭṭavivaṭṭameva kathitaṃ. Anupubbakathā pana nesaṃ heṭṭhā vuttanayeneva veditabbāti.
યમકવગ્ગો દુતિયો.
Yamakavaggo dutiyo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૭. પઠમાભિનન્દસુત્તં • 7. Paṭhamābhinandasuttaṃ
૮. દુતિયાભિનન્દસુત્તં • 8. Dutiyābhinandasuttaṃ
૯. પઠમદુક્ખુપ્પાદસુત્તં • 9. Paṭhamadukkhuppādasuttaṃ
૧૦. દુતિયદુક્ખુપ્પાદસુત્તં • 10. Dutiyadukkhuppādasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭-૧૦. પઠમાભિનન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Paṭhamābhinandasuttādivaṇṇanā