Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૭-૧૦. પઠમાભિનન્દસુત્તાદિવણ્ણના
7-10. Paṭhamābhinandasuttādivaṇṇanā
૧૯-૨૨. વટ્ટવિવટ્ટમેવ કથિતં અભિનન્દનાનં ઉપ્પાદનિરોધાનઞ્ચ વસેન દેસનાય પવત્તત્તા. અનુપુબ્બકથાતિ આદિતો પટ્ઠાય પદત્થવણ્ણના. નેસન્તિ સુત્તાનં.
19-22.Vaṭṭavivaṭṭameva kathitaṃ abhinandanānaṃ uppādanirodhānañca vasena desanāya pavattattā. Anupubbakathāti ādito paṭṭhāya padatthavaṇṇanā. Nesanti suttānaṃ.
પઠમાભિનન્દસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Paṭhamābhinandasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
યમકવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Yamakavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૭. પઠમાભિનન્દસુત્તં • 7. Paṭhamābhinandasuttaṃ
૮. દુતિયાભિનન્દસુત્તં • 8. Dutiyābhinandasuttaṃ
૯. પઠમદુક્ખુપ્પાદસુત્તં • 9. Paṭhamadukkhuppādasuttaṃ
૧૦. દુતિયદુક્ખુપ્પાદસુત્તં • 10. Dutiyadukkhuppādasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭-૧૦. પઠમાભિનન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Paṭhamābhinandasuttādivaṇṇanā