Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫-૭. પઠમજનસુત્તાદિવણ્ણના

    5-7. Paṭhamajanasuttādivaṇṇanā

    ૫૫. પઞ્ચમે વિધાવતીતિ પરસમુદ્દાદિગમનવસેન ઇતો ચિતો ચ વિધાવતિ. પઞ્ચમં.

    55. Pañcame vidhāvatīti parasamuddādigamanavasena ito cito ca vidhāvati. Pañcamaṃ.

    ૫૬. છટ્ઠે દુક્ખાતિ વટ્ટદુક્ખતો. છટ્ઠં.

    56. Chaṭṭhe dukkhāti vaṭṭadukkhato. Chaṭṭhaṃ.

    ૫૭. સત્તમે પરાયણન્તિ નિપ્ફત્તિ અવસ્સયો. સત્તમં.

    57. Sattame parāyaṇanti nipphatti avassayo. Sattamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૫. પઠમજનસુત્તં • 5. Paṭhamajanasuttaṃ
    ૬. દુતિયજનસુત્તં • 6. Dutiyajanasuttaṃ
    ૭. તતિયજનસુત્તં • 7. Tatiyajanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)
    ૫. પઠમજનસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamajanasuttavaṇṇanā
    ૬. દુતિયજનસુત્તવણ્ણના • 6. Dutiyajanasuttavaṇṇanā
    ૭. તતિયજનસુત્તવણ્ણના • 7. Tatiyajanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact