Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તવણ્ણના

    4. Paṭhamamahaddhanasuttavaṇṇanā

    ૧૦૪૦. ચતુત્થે અડ્ઢો મહદ્ધનોતિ સત્તવિધેન અરિયધનેન અડ્ઢો ચેવ મહદ્ધનો ચ. તેનેવ ભોગેન મહાભોગો. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    1040. Catutthe aḍḍho mahaddhanoti sattavidhena ariyadhanena aḍḍho ceva mahaddhano ca. Teneva bhogena mahābhogo. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    સગાથકપુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Sagāthakapuññābhisandavaggo pañcamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તં • 4. Paṭhamamahaddhanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તવણ્ણના • 4. Paṭhamamahaddhanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact