Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તવણ્ણના

    4. Paṭhamamahaddhanasuttavaṇṇanā

    ૧૦૪૦. અરિયાનં બુદ્ધાનં ધનન્તિપિ અરિયધનં, નિબ્બાનન્તિ કેચિ. અનયતોપિ વિસુદ્ધટ્ઠેન અરિયઞ્ચ તં ધનઞ્ચ ધનાયિતટ્ઠેનાતિ અરિયધનં, તેન અરિયધનેન. તેનેવ ભોગેનાતિ અરિયધનભોગેન.

    1040. Ariyānaṃ buddhānaṃ dhanantipi ariyadhanaṃ, nibbānanti keci. Anayatopi visuddhaṭṭhena ariyañca taṃ dhanañca dhanāyitaṭṭhenāti ariyadhanaṃ, tena ariyadhanena. Teneva bhogenāti ariyadhanabhogena.

    સગાથકપુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sagāthakapuññābhisandavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તં • 4. Paṭhamamahaddhanasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. પઠમમહદ્ધનસુત્તવણ્ણના • 4. Paṭhamamahaddhanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact