Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૨. લોકકામગુણવગ્ગો

    12. Lokakāmaguṇavaggo

    ૧-૨. પઠમમારપાસસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Paṭhamamārapāsasuttādivaṇṇanā

    ૧૧૪-૧૧૫. લોકકામગુણવગ્ગસ્સ પઠમે આવાસગતોતિ વસનટ્ઠાનં ગતો. મારસ્સ વસં ગતોતિ તિવિધસ્સાપિ મારસ્સ વસં ગતો. પટિમુક્ક’સ્સ મારપાસોતિ અસ્સ ગીવાય મારપાસો પટિમુક્કો પવેસિતો. દુતિયં ઉત્તાનમેવ.

    114-115. Lokakāmaguṇavaggassa paṭhame āvāsagatoti vasanaṭṭhānaṃ gato. Mārassa vasaṃ gatoti tividhassāpi mārassa vasaṃ gato. Paṭimukka’ssa mārapāsoti assa gīvāya mārapāso paṭimukko pavesito. Dutiyaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. પઠમમારપાસસુત્તં • 1. Paṭhamamārapāsasuttaṃ
    ૨. દુતિયમારપાસસુત્તં • 2. Dutiyamārapāsasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૨. પઠમમારપાસસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Paṭhamamārapāsasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact