Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫. પઠમપુબ્બારામસુત્તવણ્ણના

    5. Paṭhamapubbārāmasuttavaṇṇanā

    ૫૧૫. પઞ્ચમે તદન્વયાતિ તં અનુગચ્છમાના, અનુવત્તમાનાતિ અત્થો. પુબ્બકોટ્ઠકં આદિં કત્વા પટિપાટિયા છસુ સુત્તેસુ ફલિન્દ્રિયાનેવ કથિતાનિ.

    515. Pañcame tadanvayāti taṃ anugacchamānā, anuvattamānāti attho. Pubbakoṭṭhakaṃ ādiṃ katvā paṭipāṭiyā chasu suttesu phalindriyāneva kathitāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. પઠમપુબ્બારામસુત્તં • 5. Paṭhamapubbārāmasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫. પઠમપુબ્બારામસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamapubbārāmasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact