Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. અનુરુદ્ધસંયુત્તં

    8. Anuruddhasaṃyuttaṃ

    ૧. રહોગતવગ્ગો

    1. Rahogatavaggo

    ૧-૨. પઠમરહોગતસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Paṭhamarahogatasuttādivaṇṇanā

    ૮૯૯-૯૦૦. અનુરુદ્ધસંયુત્તસ્સ પઠમે આરદ્ધાતિ પરિપુણ્ણા. સઙ્ખેપતો પનેત્થ છત્તિંસાય ઠાનેસુ અરહત્તં પાપેત્વા વિપસ્સના કથિતા, દુતિયે દ્વાદસસુ ઠાનેસુ અરહત્તં પાપેત્વા વિપસ્સના કથિતા.

    899-900. Anuruddhasaṃyuttassa paṭhame āraddhāti paripuṇṇā. Saṅkhepato panettha chattiṃsāya ṭhānesu arahattaṃ pāpetvā vipassanā kathitā, dutiye dvādasasu ṭhānesu arahattaṃ pāpetvā vipassanā kathitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. પઠમરહોગતસુત્તં • 1. Paṭhamarahogatasuttaṃ
    ૨. દુતિયરહોગતસુત્તં • 2. Dutiyarahogatasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૨. પઠમરહોગતસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Paṭhamarahogatasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact