Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. અનુરુદ્ધસંયુત્તં

    8. Anuruddhasaṃyuttaṃ

    ૧. રહોગતવગ્ગો

    1. Rahogatavaggo

    ૧-૨. પઠમરહોગતસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Paṭhamarahogatasuttādivaṇṇanā

    ૮૯૯-૯૦૦. છત્તિંસાય ઠાનેસૂતિ અજ્ઝત્તં કાયે સમુદયધમ્માનુપસ્સી, વયો, સમુદયવયો, બહિદ્ધા સમુદયો, વયો, સમુદયવયો, અજ્ઝત્તબહિદ્ધા સમુદયો, વયો, સમુદયવયધમ્માનુપસ્સીતિ નવ અનુપસ્સના, તથા વેદનાય ચિત્તે ધમ્મેસૂતિ એવં છત્તિંસાય ઠાનેસુ. દુતિયે દ્વાદસસુ ઠાનેસૂતિ કાયે અજ્ઝત્તં બહિદ્ધા અજ્ઝત્તબહિદ્ધા, વેદનાય ચિત્તે ધમ્મેસૂતિ એવં દ્વાદસસુ ઠાનેસુ.

    899-900.Chattiṃsāyaṭhānesūti ajjhattaṃ kāye samudayadhammānupassī, vayo, samudayavayo, bahiddhā samudayo, vayo, samudayavayo, ajjhattabahiddhā samudayo, vayo, samudayavayadhammānupassīti nava anupassanā, tathā vedanāya citte dhammesūti evaṃ chattiṃsāya ṭhānesu. Dutiye dvādasasu ṭhānesūti kāye ajjhattaṃ bahiddhā ajjhattabahiddhā, vedanāya citte dhammesūti evaṃ dvādasasu ṭhānesu.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. પઠમરહોગતસુત્તં • 1. Paṭhamarahogatasuttaṃ
    ૨. દુતિયરહોગતસુત્તં • 2. Dutiyarahogatasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૨. પઠમરહોગતસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Paṭhamarahogatasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact