Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તવણ્ણના

    9. Paṭhamauppannasuttavaṇṇanā

    ૧૯૦. નવમે નાઞ્ઞત્ર તથાગતસ્સ પાતુભાવાતિ તથાગતસ્સ પાતુભાવં વિના ન અઞ્ઞસ્મિં કાલે ઉપ્પજ્જન્તીતિ અત્થો.

    190. Navame nāññatra tathāgatassa pātubhāvāti tathāgatassa pātubhāvaṃ vinā na aññasmiṃ kāle uppajjantīti attho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તં • 9. Paṭhamauppannasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamauppannasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact