Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તવણ્ણના

    9. Paṭhamauppannasuttavaṇṇanā

    ૧૯૦. તથાગતસ્સ પાતુભાવાતિઆદિના બુદ્ધુપ્પાદકાલે એવ બોજ્ઝઙ્ગરતનપટિલાભોતિ દસ્સેતિ.

    190.Tathāgatassa pātubhāvātiādinā buddhuppādakāle eva bojjhaṅgaratanapaṭilābhoti dasseti.

    પબ્બતવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pabbatavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તં • 9. Paṭhamauppannasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. પઠમઉપ્પન્નસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamauppannasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact