Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. પથવીસુત્તવણ્ણના

    2. Pathavīsuttavaṇṇanā

    ૧૨૫. દુતિયે મહાપથવિન્તિ ચક્કવાળપરિયન્તં મહાપથવિં. નિક્ખિપેય્યાતિ તં પથવિં ભિન્દિત્વા વુત્તપ્પમાણં ગુળિકં કરિત્વા એકમન્તં ઠપેય્ય. દુતિયં.

    125. Dutiye mahāpathavinti cakkavāḷapariyantaṃ mahāpathaviṃ. Nikkhipeyyāti taṃ pathaviṃ bhinditvā vuttappamāṇaṃ guḷikaṃ karitvā ekamantaṃ ṭhapeyya. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. પથવીસુત્તં • 2. Pathavīsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. પથવીસુત્તવણ્ણના • 2. Pathavīsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact