Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨. પથવીસુત્તવણ્ણના
2. Pathavīsuttavaṇṇanā
૧૨૫. મહાપથવિન્તિ અવિસેસેન અનવસેસપરિયાદાયિનીતિ આહ ‘‘ચક્કવાળપરિયન્ત’’ન્તિ. પરિકપ્પવચનઞ્ચેતં.
125.Mahāpathavinti avisesena anavasesapariyādāyinīti āha ‘‘cakkavāḷapariyanta’’nti. Parikappavacanañcetaṃ.
પથવીસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Pathavīsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. પથવીસુત્તં • 2. Pathavīsuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. પથવીસુત્તવણ્ણના • 2. Pathavīsuttavaṇṇanā