Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    પટિઞ્ઞાતકરણકથાવણ્ણના

    Paṭiññātakaraṇakathāvaṇṇanā

    ૨૦૦. ‘‘અપ્પટિઞ્ઞાય ભિક્ખૂનં કમ્માનિ કરોન્તી’’તિ આરભન્તસ્સ કારણં વુત્તમેવ. પટિઞ્ઞાતેન કરણં પટિઞ્ઞાતકરણં.

    200. ‘‘Appaṭiññāya bhikkhūnaṃ kammāni karontī’’ti ārabhantassa kāraṇaṃ vuttameva. Paṭiññātena karaṇaṃ paṭiññātakaraṇaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૪. પટિઞ્ઞાતકરણં • 4. Paṭiññātakaraṇaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / સતિવિનયાદિકથાવણ્ણના • Sativinayādikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૪. પટિઞ્ઞાતકરણકથા • 4. Paṭiññātakaraṇakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact