Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. પટિસલ્લાણસુત્તવણ્ણના

    6. Paṭisallāṇasuttavaṇṇanā

    . ઞત્વા આહાતિ ‘‘સતિ કાયવિવેકે ચિત્તવિવેકો, તસ્મિં સતિ ઉપધિવિવેકો ચ ઇમેસં લદ્ધું વટ્ટતી’’તિ ઞત્વા આહ.

    6.Ñatvāāhāti ‘‘sati kāyaviveke cittaviveko, tasmiṃ sati upadhiviveko ca imesaṃ laddhuṃ vaṭṭatī’’ti ñatvā āha.

    પટિસલ્લાણસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭisallāṇasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. પટિસલ્લાણસુત્તં • 6. Paṭisallāṇasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. પટિસલ્લાણસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭisallāṇasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact