Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    પટિસમ્ભિદામગ્ગપાળિ • Paṭisambhidāmaggapāḷi

    ૧. મહાવગ્ગો • 1. Mahāvaggo

    માતિકા • Mātikā

    ૧. ઞાણકથા • 1. Ñāṇakathā

    ૧. સુતમયઞાણનિદ્દેસો • 1. Sutamayañāṇaniddeso

    ૨. સીલમયઞાણનિદ્દેસો • 2. Sīlamayañāṇaniddeso

    ૩. સમાધિભાવનામયઞાણનિદ્દેસો • 3. Samādhibhāvanāmayañāṇaniddeso

    ૪. ધમ્મટ્ઠિતિઞાણનિદ્દેસો • 4. Dhammaṭṭhitiñāṇaniddeso

    ૫. સમ્મસનઞાણનિદ્દેસો • 5. Sammasanañāṇaniddeso

    ૬. ઉદયબ્બયઞાણનિદ્દેસો • 6. Udayabbayañāṇaniddeso

    ૭. ભઙ્ગાનુપસ્સનાઞાણનિદ્દેસો • 7. Bhaṅgānupassanāñāṇaniddeso

    ૮. આદીનવઞાણનિદ્દેસો • 8. Ādīnavañāṇaniddeso

    ૯. સઙ્ખારુપેક્ખાઞાણનિદ્દેસો • 9. Saṅkhārupekkhāñāṇaniddeso

    ૧૦. ગોત્રભુઞાણનિદ્દેસો • 10. Gotrabhuñāṇaniddeso

    ૧૧. મગ્ગઞાણનિદ્દેસો • 11. Maggañāṇaniddeso

    ૧૨. ફલઞાણનિદ્દેસો • 12. Phalañāṇaniddeso

    ૧૩. વિમુત્તિઞાણનિદ્દેસો • 13. Vimuttiñāṇaniddeso

    ૧૪. પચ્ચવેક્ખણઞાણનિદ્દેસો • 14. Paccavekkhaṇañāṇaniddeso

    ૧૫. વત્થુનાનત્તઞાણનિદ્દેસો • 15. Vatthunānattañāṇaniddeso

    ૧૬. ગોચરનાનત્તઞાણનિદ્દેસો • 16. Gocaranānattañāṇaniddeso

    ૧૭. ચરિયાનાનત્તઞાણનિદ્દેસો • 17. Cariyānānattañāṇaniddeso

    ૧૮. ભૂમિનાનત્તઞાણનિદ્દેસો • 18. Bhūminānattañāṇaniddeso

    ૧૯. ધમ્મનાનત્તઞાણનિદ્દેસો • 19. Dhammanānattañāṇaniddeso

    ૨૦-૨૪. ઞાણપઞ્ચકનિદ્દેસો • 20-24. Ñāṇapañcakaniddeso

    ૨૫-૨૮. પટિસમ્ભિદાઞાણનિદ્દેસો • 25-28. Paṭisambhidāñāṇaniddeso

    ૨૯-૩૧. ઞાણત્તયનિદ્દેસો • 29-31. Ñāṇattayaniddeso

    ૩૨. આનન્તરિકસમાધિઞાણનિદ્દેસો • 32. Ānantarikasamādhiñāṇaniddeso

    ૩૩. અરણવિહારઞાણનિદ્દેસો • 33. Araṇavihārañāṇaniddeso

    ૩૪. નિરોધસમાપત્તિઞાણનિદ્દેસો • 34. Nirodhasamāpattiñāṇaniddeso

    ૩૫. પરિનિબ્બાનઞાણનિદ્દેસો • 35. Parinibbānañāṇaniddeso

    ૩૬. સમસીસટ્ઠઞાણનિદ્દેસો • 36. Samasīsaṭṭhañāṇaniddeso

    ૩૭. સલ્લેખટ્ઠઞાણનિદ્દેસો • 37. Sallekhaṭṭhañāṇaniddeso

    ૩૮. વીરિયારમ્ભઞાણનિદ્દેસો • 38. Vīriyārambhañāṇaniddeso

    ૩૯. અત્થસન્દસ્સનઞાણનિદ્દેસો • 39. Atthasandassanañāṇaniddeso

    ૪૦. દસ્સનવિસુદ્ધિઞાણનિદ્દેસો • 40. Dassanavisuddhiñāṇaniddeso

    ૪૧. ખન્તિઞાણનિદ્દેસો • 41. Khantiñāṇaniddeso

    ૪૨. પરિયોગાહણઞાણનિદ્દેસો • 42. Pariyogāhaṇañāṇaniddeso

    ૪૩. પદેસવિહારઞાણનિદ્દેસો • 43. Padesavihārañāṇaniddeso

    ૪૪-૪૯. છવિવટ્ટઞાણનિદ્દેસો • 44-49. Chavivaṭṭañāṇaniddeso

    ૫૦. ઇદ્ધિવિધઞાણનિદ્દેસો • 50. Iddhividhañāṇaniddeso

    ૫૧. સોતધાતુવિસુદ્ધિઞાણનિદ્દેસો • 51. Sotadhātuvisuddhiñāṇaniddeso

    ૫૨. ચેતોપરિયઞાણનિદ્દેસો • 52. Cetopariyañāṇaniddeso

    ૫૩. પુબ્બેનિવાસાનુસ્સતિઞાણનિદ્દેસો • 53. Pubbenivāsānussatiñāṇaniddeso

    ૫૪. દિબ્બચક્ખુઞાણનિદ્દેસો • 54. Dibbacakkhuñāṇaniddeso

    ૫૫. આસવક્ખયઞાણનિદ્દેસો • 55. Āsavakkhayañāṇaniddeso

    ૫૬-૬૩. સચ્ચઞાણચતુક્કદ્વયનિદ્દેસો • 56-63. Saccañāṇacatukkadvayaniddeso

    ૬૪-૬૭. સુદ્ધિકપટિસમ્ભિદાઞાણનિદ્દેસો • 64-67. Suddhikapaṭisambhidāñāṇaniddeso

    ૬૮. ઇન્દ્રિયપરોપરિયત્તઞાણનિદ્દેસો • 68. Indriyaparopariyattañāṇaniddeso

    ૬૯. આસયાનુસયઞાણનિદ્દેસો • 69. Āsayānusayañāṇaniddeso

    ૭૦. યમકપાટિહીરઞાણનિદ્દેસો • 70. Yamakapāṭihīrañāṇaniddeso

    ૭૧. મહાકરુણાઞાણનિદ્દેસો • 71. Mahākaruṇāñāṇaniddeso

    ૭૨-૭૩. સબ્બઞ્ઞુતઞાણનિદ્દેસો • 72-73. Sabbaññutañāṇaniddeso

    ૨. દિટ્ઠિકથા • 2. Diṭṭhikathā

    ૧. અસ્સાદદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 1. Assādadiṭṭhiniddeso

    ૨. અત્તાનુદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 2. Attānudiṭṭhiniddeso

    ૩. મિચ્છાદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 3. Micchādiṭṭhiniddeso

    ૪. સક્કાયદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 4. Sakkāyadiṭṭhiniddeso

    ૫. સસ્સતદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 5. Sassatadiṭṭhiniddeso

    ૬. ઉચ્છેદદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 6. Ucchedadiṭṭhiniddeso

    ૭. અન્તગ્ગાહિકાદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 7. Antaggāhikādiṭṭhiniddeso

    ૮. પુબ્બન્તાનુદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 8. Pubbantānudiṭṭhiniddeso

    ૯. અપરન્તાનુદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 9. Aparantānudiṭṭhiniddeso

    ૧૦-૧૨. સઞ્ઞોજનિકાદિદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 10-12. Saññojanikādidiṭṭhiniddeso

    ૧૩. અત્તવાદપટિસંયુત્તદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 13. Attavādapaṭisaṃyuttadiṭṭhiniddeso

    ૧૪. લોકવાદપટિસંયુત્તદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 14. Lokavādapaṭisaṃyuttadiṭṭhiniddeso

    ૧૫-૧૬. ભવ-વિભવદિટ્ઠિનિદ્દેસો • 15-16. Bhava-vibhavadiṭṭhiniddeso

    ૩. આનાપાનસ્સતિકથા • 3. Ānāpānassatikathā

    ૧. ગણનવાર • 1. Gaṇanavāra

    ૨. સોળસઞાણનિદ્દેસો • 2. Soḷasañāṇaniddeso

    ૩. ઉપક્કિલેસઞાણનિદ્દેસો • 3. Upakkilesañāṇaniddeso

    ૪. વોદાનઞાણનિદ્દેસો • 4. Vodānañāṇaniddeso

    ૫. સતોકારિઞાણનિદ્દેસો • 5. Satokāriñāṇaniddeso

    ૬. ઞાણરાસિછક્કનિદ્દેસો • 6. Ñāṇarāsichakkaniddeso

    ૪. ઇન્દ્રિયકથા • 4. Indriyakathā

    ૧. પઠમસુત્તન્તનિદ્દેસો • 1. Paṭhamasuttantaniddeso

    ૨. દુતિયસુત્તન્તનિદ્દેસો • 2. Dutiyasuttantaniddeso

    ૩. તતિયસુત્તન્તનિદ્દેસો • 3. Tatiyasuttantaniddeso

    ૪. ચતુત્થસુત્તન્તનિદ્દેસો • 4. Catutthasuttantaniddeso

    ૫. ઇન્દ્રિયસમોધાનં • 5. Indriyasamodhānaṃ

    ૫. વિમોક્ખકથા • 5. Vimokkhakathā

    ૧. ઉદ્દેસો • 1. Uddeso

    ૨. નિદ્દેસો • 2. Niddeso

    ૬. ગતિકથા • 6. Gatikathā

    ૭. કમ્મકથા • 7. Kammakathā

    ૮. વિપલ્લાસકથા • 8. Vipallāsakathā

    ૯. મગ્ગકથા • 9. Maggakathā

    ૧૦. મણ્ડપેય્યકથા • 10. Maṇḍapeyyakathā

    ૨. યુગનદ્ધવગ્ગો • 2. Yuganaddhavaggo

    ૧. યુગનદ્ધકથા • 1. Yuganaddhakathā

    ૧. સુત્તન્તનિદ્દેસો • 1. Suttantaniddeso

    ૨. ધમ્મુદ્ધચ્ચવારનિદ્દેસો • 2. Dhammuddhaccavāraniddeso

    ૨. સચ્ચકથા • 2. Saccakathā

    ૧. પઠમસુત્તન્તનિદ્દેસો • 1. Paṭhamasuttantaniddeso

    ૨. દુતિયસુત્તન્તપાળિ • 2. Dutiyasuttantapāḷi

    ૩. દુતિયસુત્તન્તનિદ્દેસો • 3. Dutiyasuttantaniddeso

    ૩. બોજ્ઝઙ્ગકથા • 3. Bojjhaṅgakathā

    ૪. મેત્તાકથા • 4. Mettākathā

    ૧. ઇન્દ્રિયવારો • 1. Indriyavāro

    ૨. બલવારો • 2. Balavāro

    ૩. બોજ્ઝઙ્ગવારો • 3. Bojjhaṅgavāro

    ૪. મગ્ગઙ્ગવારો • 4. Maggaṅgavāro

    ૫. વિરાગકથા • 5. Virāgakathā

    ૬. પટિસમ્ભિદાકથા • 6. Paṭisambhidākathā

    ૧. ધમ્મચક્કપવત્તનવારો • 1. Dhammacakkapavattanavāro

    ૨. સતિપટ્ઠાનવારો • 2. Satipaṭṭhānavāro

    ૩. ઇદ્ધિપાદવારો • 3. Iddhipādavāro

    ૪. સત્તબોધિસત્તવારો • 4. Sattabodhisattavāro

    ૫. અભિઞ્ઞાદિવારો • 5. Abhiññādivāro

    ૬. ખન્ધાદિવારો • 6. Khandhādivāro

    ૭. સચ્ચવારો • 7. Saccavāro

    ૮. પટિસમ્ભિદાવારો • 8. Paṭisambhidāvāro

    ૯. છબુદ્ધધમ્મવારો • 9. Chabuddhadhammavāro

    ૭. ધમ્મચક્કકથા • 7. Dhammacakkakathā

    ૧. સચ્ચવારો • 1. Saccavāro

    ૨. સતિપટ્ઠાનવારો • 2. Satipaṭṭhānavāro

    ૩. ઇદ્ધિપાદવારો • 3. Iddhipādavāro

    ૮. લોકુત્તરકથા • 8. Lokuttarakathā

    ૯. બલકથા • 9. Balakathā

    ૧૦. સુઞ્ઞકથા • 10. Suññakathā

    ૧. માતિકા • 1. Mātikā

    ૨. નિદ્દેસો • 2. Niddeso

    ૩. પઞ્ઞાવગ્ગો • 3. Paññāvaggo

    ૧. મહાપઞ્ઞાકથા • 1. Mahāpaññākathā

    ૧. સોળસપઞ્ઞાનિદ્દેસો • 1. Soḷasapaññāniddeso

    ૨. પુગ્ગલવિસેસનિદ્દેસો • 2. Puggalavisesaniddeso

    ૨. ઇદ્ધિકથા • 2. Iddhikathā

    ૩. અભિસમયકથા • 3. Abhisamayakathā

    ૪. વિવેકકથા • 4. Vivekakathā

    ૧. મગ્ગઙ્ગનિદ્દેસો • 1. Maggaṅganiddeso

    ૨. ઇન્દ્રિયનિદ્દેસો • 2. Indriyaniddeso

    ૫. ચરિયાકથા • 5. Cariyākathā

    ૬. પાટિહારિયકથા • 6. Pāṭihāriyakathā

    ૭. સમસીસકથા • 7. Samasīsakathā

    ૮. સતિપટ્ઠાનકથા • 8. Satipaṭṭhānakathā

    ૯. વિપસ્સનાકથા • 9. Vipassanākathā

    ૧૦. માતિકાકથા • 10. Mātikākathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact