Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૬-૭. પતિટ્ઠિતસુત્તાદિવણ્ણના

    6-7. Patiṭṭhitasuttādivaṇṇanā

    ૫૨૬-૫૨૭. છટ્ઠે ચિત્તં રક્ખતિ આસવેસુ ચ સાસવેસુ ચ ધમ્મેસૂતિ તેભૂમકધમ્મે આરબ્ભ આસવુપ્પત્તિં વારેન્તો આસવેસુ ચ સાસવેસુ ચ ધમ્મેસુ ચિત્તં રક્ખતિ નામ. સત્તમં ઉત્તાનમેવ.

    526-527. Chaṭṭhe cittaṃ rakkhati āsavesu ca sāsavesu ca dhammesūti tebhūmakadhamme ārabbha āsavuppattiṃ vārento āsavesu ca sāsavesu ca dhammesu cittaṃ rakkhati nāma. Sattamaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૬. પતિટ્ઠિતસુત્તં • 6. Patiṭṭhitasuttaṃ
    ૭. સહમ્પતિબ્રહ્મસુત્તં • 7. Sahampatibrahmasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૬. પતિટ્ઠિતસુત્તવણ્ણના • 6. Patiṭṭhitasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact