Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. પતિટ્ઠિતસુત્તવણ્ણના

    6. Patiṭṭhitasuttavaṇṇanā

    ૫૨૬. સાસવેસૂતિ ચતુરાસવવિનિમુત્તેસુ સેસધમ્મેસુ આરમ્મણેસુ. તેસુપિ ઉપ્પજ્જનકઅનત્થતો ચિત્તં રક્ખતિ નામ.

    526.Sāsavesūti caturāsavavinimuttesu sesadhammesu ārammaṇesu. Tesupi uppajjanakaanatthato cittaṃ rakkhati nāma.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. પતિટ્ઠિતસુત્તં • 6. Patiṭṭhitasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬-૭. પતિટ્ઠિતસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Patiṭṭhitasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact