Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi

    (૧) પચ્ચયુદ્દેસો • (1) Paccayuddeso

    (૨) પચ્ચયનિદ્દેસો • (2) Paccayaniddeso

    ૩. પુચ્છાવારો • 3. Pucchāvāro

    ૧. કુસલત્તિકં • 1. Kusalattikaṃ

    ૨. વેદનાત્તિકં • 2. Vedanāttikaṃ

    ૩. વિપાકત્તિકં • 3. Vipākattikaṃ

    ૪. ઉપાદિન્નત્તિકં • 4. Upādinnattikaṃ

    ૫. સંકિલિટ્ઠત્તિકં • 5. Saṃkiliṭṭhattikaṃ

    ૬. વિતક્કત્તિકં • 6. Vitakkattikaṃ

    ૭. પીતિત્તિકં • 7. Pītittikaṃ

    ૮. દસ્સનેનપહાતબ્બત્તિકં • 8. Dassanenapahātabbattikaṃ

    ૯. દસ્સનેનપહાતબ્બહેતુકત્તિકં • 9. Dassanenapahātabbahetukattikaṃ

    ૧૦. આચયગામિત્તિકં • 10. Ācayagāmittikaṃ

    ૧૧. સેક્ખત્તિકં • 11. Sekkhattikaṃ

    ૧૨. પરિત્તત્તિકં • 12. Parittattikaṃ

    ૧૩. પરિત્તારમ્મણત્તિકં • 13. Parittārammaṇattikaṃ

    ૧૪. હીનત્તિકં • 14. Hīnattikaṃ

    ૧૫. મિચ્છત્તનિયતત્તિકં • 15. Micchattaniyatattikaṃ

    ૧૬. મગ્ગારમ્મણત્તિકં • 16. Maggārammaṇattikaṃ

    ૧૭. ઉપ્પન્નત્તિકં • 17. Uppannattikaṃ

    ૧૮. અતીતત્તિકં • 18. Atītattikaṃ

    ૧૯. અતીતારમ્મણત્તિકં • 19. Atītārammaṇattikaṃ

    ૨૦. અજ્ઝત્તત્તિકં • 20. Ajjhattattikaṃ

    ૨૧. અજ્ઝત્તારમ્મણત્તિકં • 21. Ajjhattārammaṇattikaṃ

    ૨૨. સનિદસ્સનસપ્પટિઘત્તિકં • 22. Sanidassanasappaṭighattikaṃ

    ૧. હેતુગોચ્છકં • 1. Hetugocchakaṃ

    ૨. ચૂળન્તરદુકં • 2. Cūḷantaradukaṃ

    ૩. આસવગોચ્છકં • 3. Āsavagocchakaṃ

    ૪. સઞ્ઞોજનગોચ્છકં • 4. Saññojanagocchakaṃ

    ૫. ગન્થગોચ્છકં • 5. Ganthagocchakaṃ

    ૬-૭. ઓઘયોગગોચ્છકં • 6-7. Oghayogagocchakaṃ

    ૮. નીવરણગોચ્છકં • 8. Nīvaraṇagocchakaṃ

    ૯. પરામાસગોચ્છકં • 9. Parāmāsagocchakaṃ

    ૧૦. મહન્તરદુકં • 10. Mahantaradukaṃ

    ૧૧. ઉપાદાનગોચ્છકં • 11. Upādānagocchakaṃ

    ૧૨. કિલેસગોચ્છકં • 12. Kilesagocchakaṃ

    ૧-૧ હેતુદુક-કુસલત્તિકં • 1-1 Hetuduka-kusalattikaṃ

    ૨-૧. સહેતુકદુક-કુસલત્તિકં • 2-1. Sahetukaduka-kusalattikaṃ

    ૭-૧. સપ્પચ્ચયદુક-કુસલત્તિકં • 7-1. Sappaccayaduka-kusalattikaṃ

    ૧૪-૧. આસવદુક-કુસલત્તિકં • 14-1. Āsavaduka-kusalattikaṃ

    ૨૦-૧. સઞ્ઞોજનદુક-કુસલત્તિકં • 20-1. Saññojanaduka-kusalattikaṃ

    ૨૬-૧. ગન્થદુક-કુસલત્તિકં • 26-1. Ganthaduka-kusalattikaṃ

    ૪૪-૧. નીવરણદુક-કુસલત્તિકં • 44-1. Nīvaraṇaduka-kusalattikaṃ

    ૫૦-૧. પરામાસદુક-કુસલત્તિકં • 50-1. Parāmāsaduka-kusalattikaṃ

    ૫૫-૧. સારમ્મણદુક-કુસલત્તિકં • 55-1. Sārammaṇaduka-kusalattikaṃ

    ૬૯-૧. ઉપાદાનદુક-કુસલત્તિકં • 69-1. Upādānaduka-kusalattikaṃ

    ૭૫-૧. કિલેસદુક-કુસલત્તિકં • 75-1. Kilesaduka-kusalattikaṃ

    ૮૩-૧. દસ્સનેનપહાતબ્બદુક-કુસલત્તિકં • 83-1. Dassanenapahātabbaduka-kusalattikaṃ

    ૧૦૦-૨. સરણદુક-વેદનાત્તિકં • 100-2. Saraṇaduka-vedanāttikaṃ

    ૧-૧. કુસલત્તિક-હેતુદુકં • 1-1. Kusalattika-hetudukaṃ

    ૧-૭. કુસલત્તિક-સપ્પચ્ચયદુકં • 1-7. Kusalattika-sappaccayadukaṃ

    ૧-૧૪. કુસલત્તિક-આસવદુકં • 1-14. Kusalattika-āsavadukaṃ

    ૧-૫૫. કુસલત્તિક-સારમ્મણદુકં • 1-55. Kusalattika-sārammaṇadukaṃ

    ૧-૭૫. કુસલત્તિક-કિલેસદુકં • 1-75. Kusalattika-kilesadukaṃ

    ૧-૮૩. કુસલત્તિક-દસ્સનેનપહાતબ્બદુકં • 1-83. Kusalattika-dassanenapahātabbadukaṃ

    ૧-૯૯. કુસલત્તિક-સઉત્તરદુકં • 1-99. Kusalattika-sauttaradukaṃ

    ધમ્માનુલોમે તિકતિકપટ્ઠાનં • Dhammānulome tikatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમે દુકદુકપટ્ઠાનં • Dhammānulome dukadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે તિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye tikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે દુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye dukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે દુકતિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye dukatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે તિકદુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye tikadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે તિકતિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye tikatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયે દુકદુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīye dukadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે તિકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye tikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે દુકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye dukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે દુકતિકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye dukatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે તિકદુકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye tikadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે તિકતિકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye tikatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્માનુલોમપચ્ચનીયે દુકદુકપટ્ઠાનં • Dhammānulomapaccanīye dukadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે તિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome tikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે દુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome dukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે દુકતિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome dukatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે તિકદુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome tikadukapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે તિકતિકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome tikatikapaṭṭhānaṃ

    ધમ્મપચ્ચનીયાનુલોમે દુકદુકપટ્ઠાનં • Dhammapaccanīyānulome dukadukapaṭṭhānaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact