Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    પેતવત્થુપાળિ • Petavatthupāḷi

    ૧. ઉરગવગ્ગો • 1. Uragavaggo

    ૧. ખેત્તૂપમપેતવત્થુ • 1. Khettūpamapetavatthu

    ૨. સૂકરમુખપેતવત્થુ • 2. Sūkaramukhapetavatthu

    ૩. પૂતિમુખપેતવત્થુ • 3. Pūtimukhapetavatthu

    ૪. પિટ્ઠધીતલિકપેતવત્થુ • 4. Piṭṭhadhītalikapetavatthu

    ૫. તિરોકુટ્ટપેતવત્થુ • 5. Tirokuṭṭapetavatthu

    ૬. પઞ્ચપુત્તખાદપેતિવત્થુ • 6. Pañcaputtakhādapetivatthu

    ૭. સત્તપુત્તખાદપેતિવત્થુ • 7. Sattaputtakhādapetivatthu

    ૮. ગોણપેતવત્થુ • 8. Goṇapetavatthu

    ૯. મહાપેસકારપેતિવત્થુ • 9. Mahāpesakārapetivatthu

    ૧૦. ખલ્લાટિયપેતિવત્થુ • 10. Khallāṭiyapetivatthu

    ૧૧. નાગપેતવત્થુ • 11. Nāgapetavatthu

    ૧૨. ઉરગપેતવત્થુ • 12. Uragapetavatthu

    ૨. ઉબ્બરિવગ્ગો • 2. Ubbarivaggo

    ૧. સંસારમોચકપેતિવત્થુ • 1. Saṃsāramocakapetivatthu

    ૨. સારિપુત્તત્થેરમાતુપેતિવત્થુ • 2. Sāriputtattheramātupetivatthu

    ૩. મત્તાપેતિવત્થુ • 3. Mattāpetivatthu

    ૪. નન્દાપેતિવત્થુ • 4. Nandāpetivatthu

    ૫. મટ્ઠકુણ્ડલીપેતવત્થુ • 5. Maṭṭhakuṇḍalīpetavatthu

    ૬. કણ્હપેતવત્થુ • 6. Kaṇhapetavatthu

    ૭. ધનપાલસેટ્ઠિપેતવત્થુ • 7. Dhanapālaseṭṭhipetavatthu

    ૮. ચૂળસેટ્ઠિપેતવત્થુ • 8. Cūḷaseṭṭhipetavatthu

    ૯. અઙ્કુરપેતવત્થુ • 9. Aṅkurapetavatthu

    ૧૦. ઉત્તરમાતુપેતિવત્થુ • 10. Uttaramātupetivatthu

    ૧૧. સુત્તપેતવત્થુ • 11. Suttapetavatthu

    ૧૨. કણ્ણમુણ્ડપેતિવત્થુ • 12. Kaṇṇamuṇḍapetivatthu

    ૧૩. ઉબ્બરિપેતવત્થુ • 13. Ubbaripetavatthu

    ૩. ચૂળવગ્ગો • 3. Cūḷavaggo

    ૧. અભિજ્જમાનપેતવત્થુ • 1. Abhijjamānapetavatthu

    ૨. સાણવાસીથેરપેતવત્થુ • 2. Sāṇavāsītherapetavatthu

    ૩. રથકારપેતિવત્થુ • 3. Rathakārapetivatthu

    ૪. ભુસપેતવત્થુ • 4. Bhusapetavatthu

    ૫. કુમારપેતવત્થુ • 5. Kumārapetavatthu

    ૬. સેરિણીપેતવત્થુ • 6. Seriṇīpetavatthu

    ૭. મિગલુદ્દકપેતવત્થુ • 7. Migaluddakapetavatthu

    ૮. દુતિયમિગલુદ્દકપેતવત્થુ • 8. Dutiyamigaluddakapetavatthu

    ૯. કૂટવિનિચ્છયિકપેતવત્થુ • 9. Kūṭavinicchayikapetavatthu

    ૧૦. ધાતુવિવણ્ણપેતવત્થુ • 10. Dhātuvivaṇṇapetavatthu

    ૪. મહાવગ્ગો • 4. Mahāvaggo

    ૧. અમ્બસક્કરપેતવત્થુ • 1. Ambasakkarapetavatthu

    ૨. સેરીસકપેતવત્થુ • 2. Serīsakapetavatthu

    ૩. નન્દકપેતવત્થુ • 3. Nandakapetavatthu

    ૪. રેવતીપેતવત્થુ • 4. Revatīpetavatthu

    ૫. ઉચ્છુપેતવત્થુ • 5. Ucchupetavatthu

    ૬. કુમારપેતવત્થુ • 6. Kumārapetavatthu

    ૭. રાજપુત્તપેતવત્થુ • 7. Rājaputtapetavatthu

    ૮. ગૂથખાદકપેતવત્થુ • 8. Gūthakhādakapetavatthu

    ૯. ગૂથખાદકપેતિવત્થુ • 9. Gūthakhādakapetivatthu

    ૧૦. ગણપેતવત્થુ • 10. Gaṇapetavatthu

    ૧૧. પાટલિપુત્તપેતવત્થુ • 11. Pāṭaliputtapetavatthu

    ૧૨. અમ્બવનપેતવત્થુ • 12. Ambavanapetavatthu

    ૧૩. અક્ખરુક્ખપેતવત્થુ • 13. Akkharukkhapetavatthu

    ૧૪. ભોગસંહરપેતવત્થુ • 14. Bhogasaṃharapetavatthu

    ૧૫. સેટ્ઠિપુત્તપેતવત્થુ • 15. Seṭṭhiputtapetavatthu

    ૧૬. સટ્ઠિકૂટપેતવત્થુ • 16. Saṭṭhikūṭapetavatthu


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact