Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૦. ફલઞાણકથાવણ્ણના

    10. Phalañāṇakathāvaṇṇanā

    ૪૪૩-૪૪૪. બુદ્ધાનં વિયાતિ યથા બુદ્ધા સબ્બપ્પકારફલપરોપરિયત્તજાનનવસેન અત્તનો એવ ચ બલેન ફલં જાનન્તિ, એવન્તિ વુત્તં હોતિ.

    443-444. Buddhānaṃ viyāti yathā buddhā sabbappakāraphalaparopariyattajānanavasena attano eva ca balena phalaṃ jānanti, evanti vuttaṃ hoti.

    ફલઞાણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Phalañāṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.

    પઞ્ચમવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pañcamavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.

    મહાપણ્ણાસકો સમત્તો.

    Mahāpaṇṇāsako samatto.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૫૨) ૧૦. ફલઞાણકથા • (52) 10. Phalañāṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧૦. ફલઞાણકથાવણ્ણના • 10. Phalañāṇakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧૦. ફલઞાણકથાવણ્ણના • 10. Phalañāṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact