Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. ફસ્સમૂલકસુત્તવણ્ણના

    10. Phassamūlakasuttavaṇṇanā

    ૨૫૮. દસમે સુખવેદનિયન્તિ સુખવેદનાય પચ્ચયભૂતં. સેસેસુપિ એસેવ નયો. અનુપદવણ્ણના પનેત્થ હેટ્ઠા વિત્થારિતાવ. ઇમસ્મિં સુત્તદ્વયે સમ્મસનચારવેદના કથિતા.

    258. Dasame sukhavedaniyanti sukhavedanāya paccayabhūtaṃ. Sesesupi eseva nayo. Anupadavaṇṇanā panettha heṭṭhā vitthāritāva. Imasmiṃ suttadvaye sammasanacāravedanā kathitā.

    સગાથાવગ્ગો પઠમો.

    Sagāthāvaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. ફસ્સમૂલકસુત્તં • 10. Phassamūlakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. ફસ્સમૂલકસુત્તવણ્ણના • 10. Phassamūlakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact