Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૫. પિતુસુત્તં

    5. Pitusuttaṃ

    ૧૩૮. સાવત્થિયં વિહરતિ…પે॰… ‘‘અનમતગ્ગોયં, ભિક્ખવે, સંસારો…પે॰… ન સો, ભિક્ખવે, સત્તો સુલભરૂપો યો નપિતાભૂતપુબ્બો …પે॰… અલં વિમુચ્ચિતુ’’ન્તિ. પઞ્ચમં.

    138. Sāvatthiyaṃ viharati…pe… ‘‘anamataggoyaṃ, bhikkhave, saṃsāro…pe… na so, bhikkhave, satto sulabharūpo yo napitābhūtapubbo …pe… alaṃ vimuccitu’’nti. Pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૯. માતુસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Mātusuttādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪-૯. માતુસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Mātusuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact