Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. પિયસુત્તવણ્ણના

    4. Piyasuttavaṇṇanā

    ૧૧૫. ચતુત્થે રહોગતસ્સાતિ રહસિ ગતસ્સ. પટિસલ્લીનસ્સાતિ નિલીનસ્સ એકીભૂતસ્સ. એવમેતં, મહારાજાતિ ઇધ ભગવા ઇમં સુત્તં સબ્બઞ્ઞુભાસિતં કરોન્તો આહ. અન્તકેનાધિપન્નસ્સાતિ મરણેન અજ્ઝોત્થટસ્સ. ચતુત્થં.

    115. Catutthe rahogatassāti rahasi gatassa. Paṭisallīnassāti nilīnassa ekībhūtassa. Evametaṃ, mahārājāti idha bhagavā imaṃ suttaṃ sabbaññubhāsitaṃ karonto āha. Antakenādhipannassāti maraṇena ajjhotthaṭassa. Catutthaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. પિયસુત્તં • 4. Piyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. પિયસુત્તવણ્ણના • 4. Piyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact