Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. પોક્ખરણીસુત્તવણ્ણના

    2. Pokkharaṇīsuttavaṇṇanā

    ૭૫. દુતિયે પોક્ખરણીતિ વાપી. ઉબ્બેધેનાતિ ગમ્ભીરતાય. સમતિત્તિકાતિ મુખવટ્ટિસમા. કાકપેય્યાતિ સક્કા હોતિ તીરે ઠિતેન કાકેન પકતિયાપિ મુખતુણ્ડિકં ઓતારેત્વા પાતું. દુતિયં.

    75. Dutiye pokkharaṇīti vāpī. Ubbedhenāti gambhīratāya. Samatittikāti mukhavaṭṭisamā. Kākapeyyāti sakkā hoti tīre ṭhitena kākena pakatiyāpi mukhatuṇḍikaṃ otāretvā pātuṃ. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. પોક્ખરણીસુત્તં • 2. Pokkharaṇīsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. પોક્ખરણીસુત્તવણ્ણના • 2. Pokkharaṇīsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact