Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અપદાન-અટ્ઠકથા • Apadāna-aṭṭhakathā

    ૯. રાધત્થેરઅપદાનવણ્ણના

    9. Rādhattheraapadānavaṇṇanā

    ૨૯૬. નવમાપદાને પદુમુત્તરો નામ જિનોતિઆદિકં આયસ્મતો રાધત્થેરસ્સ અપદાનં. તં સબ્બં પાઠાનુસારેન નયાનુચિન્તનેન વિઞ્ઞૂહિ સુવિઞ્ઞેય્યમેવ. કેવલં પુઞ્ઞનાનત્તમેવાતિ.

    296. Navamāpadāne padumuttaro nāma jinotiādikaṃ āyasmato rādhattherassa apadānaṃ. Taṃ sabbaṃ pāṭhānusārena nayānucintanena viññūhi suviññeyyameva. Kevalaṃ puññanānattamevāti.

    રાધત્થેરઅપદાનવણ્ણના સમત્તા.

    Rādhattheraapadānavaṇṇanā samattā.

    દસમં મોઘરાજત્થેરઅપદાનં સુવિઞ્ઞેય્યમેવાતિ.

    Dasamaṃ mogharājattheraapadānaṃ suviññeyyamevāti.

    ચતુપઞ્ઞાસમવગ્ગવણ્ણના સમત્તા.

    Catupaññāsamavaggavaṇṇanā samattā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / અપદાનપાળિ • Apadānapāḷi / ૯. રાધત્થેરઅપદાનં • 9. Rādhattheraapadānaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact