Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯-૧૦. રાહુલસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Rāhulasuttādivaṇṇanā

    ૯૧-૯૨. નવમદસમાનિ રાહુલસંયુત્તે (સં॰ નિ॰ ૨.૧૮૮) વુત્તત્થાનેવ. કેવલં હેતાનિ અયં થેરવગ્ગોતિ કત્વા ઇધાગતાનીતિ. નવમદસમાનિ.

    91-92. Navamadasamāni rāhulasaṃyutte (saṃ. ni. 2.188) vuttatthāneva. Kevalaṃ hetāni ayaṃ theravaggoti katvā idhāgatānīti. Navamadasamāni.

    થેરવગ્ગો નવમો.

    Theravaggo navamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૯. રાહુલસુત્તં • 9. Rāhulasuttaṃ
    ૧૦. દુતિયરાહુલસુત્તં • 10. Dutiyarāhulasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯-૧૦. રાહુલસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Rāhulasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact