Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯-૧૦. રાહુલસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Rāhulasuttādivaṇṇanā

    ૯૧-૯૨. એતાનિ સુત્તાનિ. ઇધાગતાનીતિ ઇમસ્મિં વગ્ગે આનીતાનિ સઙ્ગીતિકારેહીતિ.

    91-92.Etāni suttāni. Idhāgatānīti imasmiṃ vagge ānītāni saṅgītikārehīti.

    રાહુલસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Rāhulasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.

    થેરવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Theravaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૯. રાહુલસુત્તં • 9. Rāhulasuttaṃ
    ૧૦. દુતિયરાહુલસુત્તં • 10. Dutiyarāhulasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯-૧૦. રાહુલસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Rāhulasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact