Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮-૧૦. રજનીયસણ્ઠિતસુત્તાદિવણ્ણના

    8-10. Rajanīyasaṇṭhitasuttādivaṇṇanā

    ૭૦-૭૨. અટ્ઠમે રજનીયસણ્ઠિતન્તિ રજનીયેન આકારેન સણ્ઠિતં, રાગસ્સ પચ્ચયભાવેન ઠિતન્તિ અત્થો. નવમદસમાનિ રાહુલસંયુત્તે વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બાનીતિ. અટ્ઠમાદીનિ.

    70-72. Aṭṭhame rajanīyasaṇṭhitanti rajanīyena ākārena saṇṭhitaṃ, rāgassa paccayabhāvena ṭhitanti attho. Navamadasamāni rāhulasaṃyutte vuttanayeneva veditabbānīti. Aṭṭhamādīni.

    અરહન્તવગ્ગો સત્તમો.

    Arahantavaggo sattamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૮. રજનીયસણ્ઠિતસુત્તં • 8. Rajanīyasaṇṭhitasuttaṃ
    ૯. રાધસુત્તં • 9. Rādhasuttaṃ
    ૧૦. સુરાધસુત્તં • 10. Surādhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૮-૧૦. રજનીયસણ્ઠિતસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Rajanīyasaṇṭhitasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact