Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    રાજપચ્ચત્થિકાદિચતુક્કભેદકથાવણ્ણના

    Rājapaccatthikādicatukkabhedakathāvaṇṇanā

    ૬૫. કેરાટિકાતિ વઞ્ચકા. પઠમં ઇત્થિધુત્તમેવ દસ્સેત્વા ઇદાનિ ઇતરધુત્તેપિ સઙ્ગહેત્વા દસ્સેતું ‘‘ઇત્થિધુત્તસુરાધુત્તાદયો વા’’તિ વુત્તં.

    65.Kerāṭikāti vañcakā. Paṭhamaṃ itthidhuttameva dassetvā idāni itaradhuttepi saṅgahetvā dassetuṃ ‘‘itthidhuttasurādhuttādayo vā’’ti vuttaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૧. પઠમપારાજિકં • 1. Paṭhamapārājikaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧. પઠમપારાજિકં • 1. Paṭhamapārājikaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / રાજપચ્ચત્થિકાદિચતુક્કભેદકથાવણ્ણના • Rājapaccatthikādicatukkabhedakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact