Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. રજ્જુસુત્તવણ્ણના

    9. Rajjusuttavaṇṇanā

    ૧૭૮. નવમે વાળરજ્જુયાતિ સુત્તાદિમયા રજ્જુ મુદુકા હોતિ વાળરજ્જુ ખરા ફરુસા, તસ્મા અયમેવ ગહિતા. નવમં.

    178. Navame vāḷarajjuyāti suttādimayā rajju mudukā hoti vāḷarajju kharā pharusā, tasmā ayameva gahitā. Navamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. રજ્જુસુત્તં • 9. Rajjusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. રજ્જુસુત્તવણ્ણના • 9. Rajjusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact