Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫. રામણેય્યકસુત્તવણ્ણના

    5. Rāmaṇeyyakasuttavaṇṇanā

    ૨૬૧. પઞ્ચમે આરામચેત્યાતિ આરામચેતિયાનિ. વનચેત્યાતિ વનચેતિયાનિ. ઉભયત્થાપિ ચિત્તીકતટ્ઠેન ચેત્યં વેદિતબ્બં. મનુસ્સરામણેય્યસ્સાતિ મનુસ્સરમણીયભાવસ્સ. ઇદાનિ મનુસ્સરમણીયકવસેન ભૂમિરમણીયકં દસ્સેન્તો ગામે વાતિઆદિમાહ. પઞ્ચમં.

    261. Pañcame ārāmacetyāti ārāmacetiyāni. Vanacetyāti vanacetiyāni. Ubhayatthāpi cittīkataṭṭhena cetyaṃ veditabbaṃ. Manussarāmaṇeyyassāti manussaramaṇīyabhāvassa. Idāni manussaramaṇīyakavasena bhūmiramaṇīyakaṃ dassento gāme vātiādimāha. Pañcamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. રામણેય્યકસુત્તં • 5. Rāmaṇeyyakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫. રામણેય્યકસુત્તવણ્ણના • 5. Rāmaṇeyyakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact