Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના

    9. Rukkhasuttavaṇṇanā

    ૨૨૦. નવમે અજ્ઝારુહાતિ અભિરુહનકા. કચ્છકોતિ અટ્ઠિકચ્છકો. કપિત્થનોતિ મક્કટથનસદિસફલો વિજાતપિલક્ખો.

    220. Navame ajjhāruhāti abhiruhanakā. Kacchakoti aṭṭhikacchako. Kapitthanoti makkaṭathanasadisaphalo vijātapilakkho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. રુક્ખસુત્તં • 9. Rukkhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના • 9. Rukkhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact