Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના
9. Rukkhasuttavaṇṇanā
૨૨૦. અભિરુહનકાતિ સમીપરુક્ખે અભિભવિત્વા રુહનકા. અટ્ઠિકચ્છકોતિ અટ્ઠિબહુલકચ્છકો. કપિથનસદિસફલત્તા કપિત્થનોતિ લદ્ધનામો.
220.Abhiruhanakāti samīparukkhe abhibhavitvā ruhanakā. Aṭṭhikacchakoti aṭṭhibahulakacchako. Kapithanasadisaphalattā kapitthanoti laddhanāmo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. રુક્ખસુત્તં • 9. Rukkhasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના • 9. Rukkhasuttavaṇṇanā