Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના

    3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૮૦. સભોજનેતિ એત્થ પઠમવિકપ્પો ‘‘ઇત્થી ચ પુરિસો ચા’’તિ ઇમિના તતિયપદેન યુજ્જતિ, દુતિયવિકપ્પો પઠમેહિ દ્વીહિ. કુલેતિ ઘરે. અનુપવિસિત્વા નિસીદનચિત્તેન સચિત્તકં.

    280.Sabhojaneti ettha paṭhamavikappo ‘‘itthī ca puriso cā’’ti iminā tatiyapadena yujjati, dutiyavikappo paṭhamehi dvīhi. Kuleti ghare. Anupavisitvā nisīdanacittena sacittakaṃ.

    સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૩. સભોજનસિક્ખાપદં • 3. Sabhojanasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact