Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૩. સચ્ચકથાવણ્ણના
3. Saccakathāvaṇṇanā
૪૫૨-૪૫૪. વત્થુસચ્ચન્તિ જાતિયાદિ કામતણ્હાદિ સમ્માદિટ્ઠિઆદિ ચ. બાધનપભવનિય્યાનિકલક્ખણેહિ લક્ખણસચ્ચં બાધનાદિ.
452-454. Vatthusaccanti jātiyādi kāmataṇhādi sammādiṭṭhiādi ca. Bādhanapabhavaniyyānikalakkhaṇehi lakkhaṇasaccaṃ bādhanādi.
સચ્ચકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Saccakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૫૫) ૩. સચ્ચકથા • (55) 3. Saccakathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. સચ્ચકથાવણ્ણના • 3. Saccakathāvaṇṇanā