Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    સાધારણવારાદિવણ્ણના

    Sādhāraṇavārādivaṇṇanā

    ૨૯૭. સત્તમે સાધારણવારે સાધારણાતિ વિવાદાધિકરણસ્સ વૂપસમનકિચ્ચસાધારણા. એવં સબ્બત્થ.

    297. Sattame sādhāraṇavāre sādhāraṇāti vivādādhikaraṇassa vūpasamanakiccasādhāraṇā. Evaṃ sabbattha.

    ૨૯૮. અટ્ઠમે તબ્ભાગિયવારે તબ્ભાગિયાતિ વિવાદાધિકરણસ્સ વૂપસમનતો તપ્પક્ખિકા.

    298. Aṭṭhame tabbhāgiyavāre tabbhāgiyāti vivādādhikaraṇassa vūpasamanato tappakkhikā.

    સાધારણવારાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sādhāraṇavārādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi
    ૭. સાધારણવારો • 7. Sādhāraṇavāro
    ૮. તબ્ભાગિયવારો • 8. Tabbhāgiyavāro

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / તબ્ભાગિયવારકથાવણ્ણના • Tabbhāgiyavārakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / અધિકરણપરિયાયવારાદિવણ્ણના • Adhikaraṇapariyāyavārādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact