Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો

    8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના

    1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૩૪. સહધમ્મિકસિક્ખાપદં ઉત્તાનત્થમેવ.

    434. Sahadhammikasikkhāpadaṃ uttānatthameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Sahadhammikasikkhāpada-atthayojanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact