Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. સલળાગારસુત્તવણ્ણના

    8. Salaḷāgārasuttavaṇṇanā

    ૯૦૬. અટ્ઠમે સલળાગારેતિ સલળરુક્ખમયાય પણ્ણસાલાય, સલળરુક્ખસ્સ વા દ્વારે ઠિતત્તા એવંનામકે અગારે. ઇમસ્મિં સુત્તે વિપસ્સનાય સદ્ધિં વિપસ્સકપુગ્ગલો કથિતો.

    906. Aṭṭhame salaḷāgāreti salaḷarukkhamayāya paṇṇasālāya, salaḷarukkhassa vā dvāre ṭhitattā evaṃnāmake agāre. Imasmiṃ sutte vipassanāya saddhiṃ vipassakapuggalo kathito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. સલળાગારસુત્તં • 8. Salaḷāgārasuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact