Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૪. સળાયતનકથાવણ્ણના
4. Saḷāyatanakathāvaṇṇanā
૬૩૮-૬૪૦. તસ્મા વિપાકોતિ અવિસેસેન સળાયતનં વિપાકોતિ યેસં લદ્ધીતિ વુત્તં હોતિ.
638-640. Tasmāvipākoti avisesena saḷāyatanaṃ vipākoti yesaṃ laddhīti vuttaṃ hoti.
સળાયતનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Saḷāyatanakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૧૯) ૪. સળાયતનકથા • (119) 4. Saḷāyatanakathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૪. સળાયતનકથાવણ્ણના • 4. Saḷāyatanakathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૪. સળાયતનકથાવણ્ણના • 4. Saḷāyatanakathāvaṇṇanā