Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. સમાધિસુત્તવણ્ણના

    6. Samādhisuttavaṇṇanā

    ૯૯. ચિત્તેકગ્ગતાયાતિ સમથવસેન ચિત્તેકગ્ગતાય. પરિહાયમાનેતિ તસ્સ અલાભેન પરિહાયમાને. કમ્મટ્ઠાનન્તિ વિપસ્સનાકમ્મટ્ઠાનં, સમથમેવ વા.

    99.Cittekaggatāyāti samathavasena cittekaggatāya. Parihāyamāneti tassa alābhena parihāyamāne. Kammaṭṭhānanti vipassanākammaṭṭhānaṃ, samathameva vā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. સમાધિસુત્તં • 6. Samādhisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. સમાધિસુત્તવણ્ણના • 6. Samādhisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact