Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯. સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના

    9. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૨૯. અક્ખરભાણકાનન્તિ અક્ખરરુચીનં. ઉપસગ્ગેન પદવડ્ઢનમ્પિ રુચ્ચન્તિ. તેનાહ ‘‘તે હી’’તિઆદિ.

    29.Akkharabhāṇakānanti akkhararucīnaṃ. Upasaggena padavaḍḍhanampi ruccanti. Tenāha ‘‘te hī’’tiādi.

    સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 9. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 9. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact